nu är man 23 år då =)

igår fyllde jag 23 varma haha höstar ,men eftersom jag jobba hela kvällen med min arbetskamerat som oxå fyllde år så besluta vi att hålla ett litet kalas i lördags men orka inte med hela släkten så det blev mormor och morfar ,syrran och killen,särmor och svärfar och bästisen och killen ..lagom är bra.
jag fick superfina presenter som en vollym tång ,kaffekokare,presentkort på MQ ,pengar,blommor och så får jag ett superfint strykjärn av min mamma när hon kommer ner (jag har önslat mig det hehe)..fast ska jag vara ärlig fick jag nog precis vad jag ville ..

dock finns det ju andra saker men som kostar lite mer tillexempel en bil ;)..,min bil har ju total pajjat nu och står stilla och fint på parkeringen och går inte att förflytta haha.

så vi är på jakt efter ett nytt vrålåk ..nej skoja bara en kombi söker vi typ volvo så att vi kan bli äkta svensson familjen...men det tar lite tid att hitta allt vi eftersöker på en bil och har en max budget på 35 papp..men en bra bil ska vi kunna få för det.

lite pics :
gammel mormor och engla =)

farmor och engla .per , mia och senad.mina presenter..

my life..

 engla testar sin nya klänning.

idag har jag haft en sjukt stressig dag med matlagning/städning och att träffa johanna med vilda i stan där vi gick och handla lite på lindex och att sedan ta en fika på espresso.
det var super längesedan vi träffades så det var skoj.
och växer gör dem de små barnen =).
imorgon blir det massa eftersom jag ska ha kalas här hemma (inget stort) bara min mormor och syster och bästa kompis typ ja vi blir väl en 10 pers ...så det har blivit handla till det oxå idag och vår bil är ju som sakt sönder      =(..så vi fick åka bussen från stan upp och när vi skulle gå hem var vagnen så full att det gick knappt att styra den ?!haha..
snart är jag en tant på 23 höstar dvs på måndag !..
jahapp nu ska man snart glo idol igen ....hmm vem ska åka ut tycker ni ?..jag kan verkligen inte med nicklas ..han är såååå töntig .

lite blandis

engla har fått en söt overall av sin gammelmormor =) så snäll..

hon hade även varit och köpt en jacka till engla men efter lite snack valde jag att byta till lite andra grejjor då jag tyckte det var onödigt för hon hade så mkt vinterkläder.
detta blev det :
fin mumin tröja och lacktights
lila tights ,jeanskjol och muminstrumpor.


engla testar.
.

engla har blivit en stor tjej

japps från igår har vi satt in hennes stora säng på prov och än sålänge sover hon som en prinsessa i en och är såååå nöjd att hon kan gå ner ifrån den själv och leka mm ;)..perfekt.

detta är sängen :


förresten så använder engla sin mjukishäst som hopphäst ?hahaha..hon sitter på den och försöker hoppa rida :


det finns så kallade bonito (hopphäst) så en sånn blir det att köpa till henne =)

så ser dem ut och finns i olika färger ..

besök av mimmi och kjetil

hello, igår hade vi besök av min bästa kompis mimmi men för övrig annars bor i norge så vi ses bara ca 1 gång om året, vi åt middag och hade det allmänt mysigt =)..och så klippte hon engla så nu har hon en frisyr ..
annars har man haft en jobbig helg på jobbet men som nu är slut och jag är ledig imorn = skönt !

pics :

 och ja hon har en babymage =)..
engla har fått en frisyr =)
kammar håret.
min dukning ..

vovven mira var oxå med ..

hjälp rumänska gatuhundar i nöd !

läs om det här !!




Snälla djurvän – DITT finansiella bidrag är avgörande för dessa hundars överlevnad – bokstavligen. Sätt in ditt bidrag – stort eller litet – på föreningens plusgiro. Vi kommer att göra allt för att rädda så många hundar som möjligt.

Pg 355425-0
(skriv ”godkänner PUL” om vi får publicera ditt namn i vår gåvoredovisning)

TACK!
www.hundhjalpen.se


att värna om djurs liv det har funnits i min natur sedan många år tillbax och jag tycker att man måste sätta ner foten och säga ifrån någon gång för vi lever på 2000 talet varför finns det så mkt ont kvar ?..usch ..
lämna ett bidrag eller sänd vidare så fler kan läsa och kanske ge bidrag eller bli adoptivhem !


HJÄLP MIG!att hitta en partyklänning!

jag behöver seriös hjälp med att hitta en snygg party klänning !
jag söker en klänning som är sexig/party/väldigt mode och helst rosa/lila..
om du vet med att du besökt en sida och sett en klänning som skulle passa perfekt för en stor 25 års fest hos din bästa kompis så snälla lägg en kommentar med ett tips ....

festen ska inträffa den 31/10..

hjälp hjälp..

p.s gärna ett rimligt pris inga fantasisummor ..

svaret alla söker ..vaccinera sig eller ej ?

ja precis som texten lyder vart man än vänder sig så frågar alla om man ska vaccinera sig mot grisasjukan ;)..och så måste man alltid ge en förklaring till sitt svar ..

hmm antingen Ja eller Nej inte så svårt eller ?

jag har själv stått och velat mkt över frågan men jag kom fram till att göra det så idag har jag blivit vaccinerad men eftersom det kommer dröja innan min andra hälft får göra det blir väl familjen sjuk ändå ?..
anledning till varför jag vaccinera mig är för att 1: jag liggeri kategori ett då jag jobbar i vården och att jag har astma som jag medicinerar för varje dag.
2: för att skydda min dotter främst ifall att jag var/blir smittbärare .
3: för att skydda mina medmänniskor ..ganska bra argument till det tycker jag iaf. eller ?

allt det här med panepidimi är kanske grymt överskattad men jaja, men jag tycker heller inte man ska lyssna på alla argument att man kan få så många biverklnningar mm...

de hade inte sprutat in ett vaccin på folk om det hade funnits allvarliga biverkningar ..
många säger att det bara är testat på djur innan människorna men det tror jag inte riktigt på ..förvisso hade dem inte haft så lång tid på sig att göra/testa vaccinet men tro mig vetenskapsmännen är inte ute efter att döra er !.

annars har jag även satt i en hormonspiral idag så vi får se om jag blir nöjd med denna istället för kopparspiralen .
annars är man ledig idag,ska städa lite ..
och inte minst men min bästa kompis mimmi som bor i norge har kommit ner till sverige idag och stannar till söndag så henne kommer jag umgås med så mkt jag kan fastän jag bara är ledig idag denna vecka..

ha det najs

nätshoppat på H&M




hittade lite jag gilla på hms sida..hoppas att jackan ser bra ut i verkligheten och att den sitter bra =)..
blev en bh och trosor och en tröja till hampus med men tog ej med bild.
de grå/svarta kläderna är till mig och de rosa till engla inkl strumpor om någon inte förstod haha..

blandade pics !



bild 1 : testar min nya utstyrsel från gekås ,mössa 25 kr, skidglasögon,ca 80 kr ,vantar, 49 kr ,jacka 349kr, byxor 299kr..blir perfekt i backen i åre till jul ;)

bild 2: nya tv:n 37tum LG ! så nöjd ,vi har hemmabio i LG oxå så det matchar perfekt.

bild 3 : engla testar sin nya pyjamas från gekås 49 kr

bild 4 : blivande julklappar från mamma och pappa spis 220kr, redskap 69kr

bild 5: julklappar ,burk med massa plastsaker för mattillagning 79 kr, dammsugare 129 kr

bild 6 : docka 379 kr kan leka tittut ,prata 80 + ord..dra täcke över huvudet mm ..ska hon få ifrån mormor i julklapp.

bild 7 : engla och favvo snuttisen =).

pics från busfabriken


gekås resan!

på gekås blev det en hel del nya inköp såsom, duschdraperi hel serie i samma handukar ...så fint * ..det går i lila och grått, spisskydd,diskställ och skit snygg glasbehållare till diskmedel som det står diskmedel på .
det blev en hel viterutstyrsel med jacka,byxor,mössa,vantar,underställ,skidglasögon till mig och vantar underställ till engla ..samma till hampus  plus skidglasögon ,nån ny tröja till engla och mig och lite juklappar.

jag skriver såhär för jag har ingen ork att lägga ut bilder.

jo just det en ny åkpåse som ska vara till englas nya vagn som kommer infinna sig på dagis ...svart och tjock verkligen skit fin kvalitet och den kosta bara 229 kr ??..delt sjukt faktiskt.

i juklapp kommer det bli en spis med tillbehör,dammsugare och vi köpte en docka som ska vara ifrån mormor som pratar typ 90 fraser,rör sig och massa ..379 kr från fisher price och här hemma kostar den typ 700-800 kr så ja en hel del billigre kan det bli minnsann.

jag köpte sånna vinterkläder eftersom jag ej haft det innan och måste vara förbered för åre resan =)..

och till sist beställde vi en TV som kommer denna veckan !..den LG 37 tum ..gud vad jag längtar att göra va med den stora burken ..


så det var det ...

bilder som utlovat men försenat haha

bilder ifrån party vi var på förra helgen igen , västen jag använde var ny ..supernöjd ,englas nya skor,bebisen är veroniva ifrån dopet ..sen lite nya leksaksgrytor till engla..

moa har jobbat ännu mer!

hej världen ,efter en avslutad jobbig vecka på jobbet bestående av endast en ledig dag är jag nu trött och längtar till min säng =) som jag snart ska krypa ner i som sova skönt .
imorn bär det av till Gekås där det ska inhandlas skidställ och julklappar till engla ,vi ska även köpa oss en TV på netonet ,spännande =)
denna veckan har som sakt bestått av jobb så inget spännande att verätta tyvär .
min dotter och sambo har varit väldigt sjuka och hostat ikapp hela veckan ,jag har även lyckats smitta mina jobbkamerater och syster på köpet !..i lördags skulla jag igentligen på en tjejmiddag men den blev inställd =(..
vi åkte hem till svärföräldrarna istället och åt middag ,tog en sväng på väla men hitta inte ett skvatt ..

tröööött nu ska jag sova .