sötaste snutten ever =)

hej har nu beställt söstaste snutten ever till prinsessan och även den fina mössan ifrån didrikson som matchar hennes vinter utstyrsel perfekt ...

bild på snutten :

2 dagar sen ska jag ligga i värmen i turkiet =)

shiit vad tiden gått....2 dagar sen är jag i 30-35 graders sol och bara ska festa och göra saker som man bara kan göra utan barn eller har barnvakt med sig.....bara mysa massa med min älskling ..åka vattenscooter,badland och shoppa ;)...längtar längtar massor ..

bara imorn på jobb oxå ....fy det kryper i skinet på mig hahaha...

hjälp efterlyses !didrikson biggles cap någon som har ?

hej, jag behöver hjälp med en måttagning av didriksons biggles cap mössa ..
min dotter är 1,5 år och kommer vara ca 1år och 7 - 8 månader när hon ska använda mössan ...

hon har huvudomfång  48 cm nu vilket hon haft samma i över ett halv år ...

storlekarna finns att köpa 50 cm eller 52 cm ...vilken ska jag ta ??...blir den ena för liten den andre för stor ? hjälp mig snälla ..

detta är mössan vi ska köpa :


barnet på bilden har inget med mig att göra ...bilden lånad av wildbabies.se

www.kondom08.nu ..skitkul

jag kom in på en sida som heter www.kondom08.nu ..måste verkligen säga att det verkade superkul att de har delat ut 100.000 gratis kondomer som är numrerade och så kan man gå in och skriva sin egen historia om kondomen och möjligtvis vinna något..!!!

detta tycker jag vi ska ta tummen upp för i tider med en massa skit och könsjukdomar ..känns licksom mer accepterat med en sånn här sak ..lite mer kul

jag tror att detta kan uppmuntra många unga att faktiskt använda kondom ..synd bara att det bara är i stockholm och inte i hela sverige ...kanske de ska tänka på till nästa gång ?

riktigt roliga historier om man gillar att läsa om andras sex ;)

här

att känna sig rik tillfälligt ..ovanligt eller vanligt ?

när lönen kommer känner man sig fri och rik på nått sett och man börjar fundera ut ...den hade jag velat ha eller det kanske vi ska köpa ?..hmm..

sen när man sitter där ett par dagar senare och har handlat upp halva lönen på mat och betalt räkningarna på internet så så känns det haha...shiit blev jag fattig nu ? jaha då får vi köpa det nästa gång eller nått i den stilen .

det var ungefär så jag kände ikväll efter mitt väla besök och betalda räkningar fast denna gång är det annorlunda för man har knåpat och sparat på varenda slant hela sommaren till resan ......så nej jag är inte fattig än iaf ;)...så mysigt vi ska ha det ..

köpte en supersöt hårborste till prinsessan idag och lite olika smink saker till mig som mascara,hudkräm och ögonbrynspenna ...vi växlade våra pengar till turkisk lira ....

min kära sambo kom hem med en liten docksulky till sessan igår och hon blev superglad så här såg det ut :bild på sessans borste ,finns att köpa på H&M och kostar 29.5 kr


GRATIS BARNVAGN ÄR JAG FÖRTJÄNT =)

jaha jag har varit duktig och samlat och samlat och nu är koderna skickade ifrån nestle ...gratis barnvagn för mig blir det av mina 500 p i koder ;)...

vilken färg tycker ni jag ska välja ?

jag lutar mest åt den turkosa ...tänk med en superfin rosa filt i ?..

ni kommenterar dåligt !
 

bilder sedan ett tag sedan

min lilla retrotjej =)...

påväg till hembygdsparken med mamma och pappa .
får väl bjuda på denna haha
engla gick fram till en pojk i hennes ålder där hon sitter på kortet och sträcker ut armarna och sen pussar han på munnen =)..så söta så det inte var sant ...kanske ska hålla hårt i henne redan ? haha

presenter

fick lite presenter häromdagen =) ..tack tack :



man blir så glad när man får saker i present till tösen.
vi fick en helt ny cyckelhjläm av några vänner oxå till englisch ..

jag har idag införskaffat mig en gåsele till engla ...kom inte med sånt att det är barnmisshandel mm...

alla barn är olika och anledningen till att vi köpt en är för att engla skiter i vem hon går till ...hon bara sticker så fort hon kan och skiter i oss ...hellre ett argt barn än ett kidnappat barn !

jag kommer använda den på varuhus och sånna ställen fär det är lätt att bli av med henne.

den vanliga vagnen är tråkig att sitta i och att åka kundvagn brukar gå i nån minut sen står hon upp på sitttplatesen och dansar..ja galna unge du bros på din pappa ;)


äckliga jävla getingar !

jaha då blev man såklart getingstucken idag ..=(
jobbade mellan 07.00- 12.00 och skulle jobbat delat och gå på 16.30 idag igen.

jag hann sluta 12 ,satt mig i bilen och kom ut på 70 vägen ..

kände nått som flög in och slog till mig vid kinden ..trodde det var en mini sten eller en mini pinne..några sekunder senare känner jag hur det sticker i ryggen ....AJ som fan.

får totalt panik då jag är allergisk till tusen ,kör in till kanten i panik slår på varningsblinkers och sliter av mig tröjan för att hitta svinet ...i min byxlinning låg den och var helt avdomnad då jag lyckats mosa till den i sätet..
får tag i ett papper och trycker om den ..råkar få ner den i stolen såklart men ja där får den ligga ett tag...

ringer min sambo och jag bara gråter och skriker ...paniken kommer då jag vet att jag kan få andningsvårigheter snabbt ..så av renpanik får jag då för mig att jag inte kan andas =(....
det börja dommna av i vänster sida av rygg och arm och då ringer jag min mamma eftersom hon vet...hon ber mig lugna mig och jag bara gråter och då känner jag verkligen av hur det tjocknar i halsen....samtidigt kör jag bilen till stan raka vägen till akuten och de släpper in mig på mindre en 30 sekunder ,fick gå igenom där personalen sitter och hann ej betala och så ...direkt in på ett rum där jag får lägga mig .
de sätter en kanyl i armen och sprutar in adrenalin och sen får jag svälja 20 tabletter kortison ..de tar blodtryck och så och läkaren kommer in och pratar .
jag känner hur det trycker i bröstet men min panik har lagt sig då jag vet att det kommer bli bra snart .
de ber mig stanna ca 1-1,5 timme för observation ...
efter den tiden ville jag bara hem då jag inte kunde slappna av där inne...medicinen börja verka och hjärtklappning fick jag ...åkte hem och åt och sen gick jag och la mig ,sov 3 timmar och nu sitter jag här.....trööööt som aldrig förr jag är helt hög på medicinen och hjärtat gör ont samt lite svårt med andningen .
de sa att det var tur att jag åkte raka vägen för att förhindra ett anfall.
jaja nu får man äta denna medcicinen i 3 dagar så jag lär väl bara as trött och så ...vill vila ..

jag säger bara äckliga jävla getingar ...de ska fan utrotas ....dö svin ..dö.

natti natti

trött som attans och massa jobb..har inte haft tid för inlägg.
var på maxi idag då dem skulle ha barndag och dela ut presenter till barnen men när vi kom upp fanns det inget ??..kasst eller vad...
den ena personalen fatta inte vad jag prata om , den andra sa bid kassorna och den tredje sa att det var en snubbe som gick runt med påsar fast han var på fika rast ??..hmm oki ..jag var där kl 13.30 och det skulle vara mellan 13.00 - 19.00
efter det stack jag till jobb och så bad jag hampus ta vagnen och gå upp dit och kolla kl var ca 16.30 ...men de hade gått för dagen ??..och då sa dem att det var vid utgången ?..
ska dem inte ha koll på läget eller ?

jaja man kan bli trött ibland på människor ..
nu ska jag sooooova ..imorn blir det jobb 7-14.30 sen hem och byta om och gå på kalas =)..

godnatt

unerbara barnkläder...Im in love =)

hittat helt underbara barnkläder och man är suuuugen ska jag säga....
jag kommer göra en beställning på ett par..

bilder nedan :
denna har jag tänkt beställa eller den som kommer här :de är helt underbara båda två ..vilken tycker ni??

ska beställa ett par av dessa med ..förslag ?

eller kjol ? fiinns i brun med och så sånna till :
...

KLÄDERNA KOMMER IFRÅN NAME IT  och går att beställa på www.nameit.se




bilder ifrån torsdagen men friendsen.



jessika och liam , mimmi (joffis tös) och engla, mia sis och jofflan, sandy och mia, englischen =)..

supermysigt var det ..få vi göra om .

nya kläder ifrån mormor

j

detta fick sessan av mormor i helgen + två super mysiga retro filtar och en väska.

byxorna med prickar fick hon av gammel mormor för ett tag sedan .
det grön randiga setet är jag helt kär i =)!..

pics 2



bilder ifrån mösseberg !

p.s jag ville ej vara med på kortet haha men det var skit roliga sånna bilar så måste ju visa.

pics 1



bilder ifrån mösseberg !

besök hos mamma i helgen !

i fredags vart jag först hos läkaren för att uppdatera det här med mina mediciner och att äntligen be dem skriva ut mediciner mot allergin (om jag får getingstick, måste jag ta tabletter annars är det akuten nästa )...så nu kan jag känna mig trygg hemma och i turkiet =).
ja det var himla mysigt att sedan få komma upp till stenstorp och träffa mamma och engla sin mormor för det var ett ga sedan nu , engla gick direkt fram och krama och ville bli buren .
på lördagen åkte vi till nått som heter mösseberg (typ som hembygsparken fast mer natur och roligare för oss eftersom vi ej varit där förr ),fast först en runda till falköping och titta runt .
fanns en butik med barnkläder som jag kan dö för ,det är så utråkande med lindex kläder eftersom alla har dem.
engla fick en liten väska av mormor som hon älskar och bär runt på hela tiden .
efter denna dag åkte vi hem tog det lungt och åt sen åkte jag och hampus in till skövde och kolla på harry potter !...äntligen som jag längtat lika bra som alla filmerna är enligt mig men den var mörkare än de andra ..tycker inte riktigt det är barnfilm längre ...
sen åkte vi hem och då hade engla busat med mormor hela kvällen.
sön: vi gick upp åt frukost och tog det lungt och bara umgicks sen bled det mat och sen åkte vi hem ...när vi kom hem hade svärföräldrarna gjort mat som stod på bordet ...mums nu kallar snart sängen och två jobbiga jobbveckor framöver då jag tackat ja till extra jobb ..skönt med extra slantar i slutet av september ...
sen efter de två veckorna har jag semester ..woho..

slänger upp lite bilder i ett nytt inlägg för annars hänger allt sig ..

so long

begravning/spruta/förlängning.




hej, idag har jag och sambon varit på begravning ,verkligen jobbit det där men det är ju ett värdigt sett att säga hejdå på .
sedan åt vi middag på gästgivargården hasslarp och då ringde min blivande chef upp mig och frågade om jag ville ha förlängning på min 75 % tjänst !!! yes det vill jag ...så skönt.
jag och hampus tog sedan sprutor på eftermiddagen och ja...hon lyckades såklart trycka den rakt i en nerv ?!? =(...aj fy fan alltså...och jag som är så jävla nål rädd..jaja nu får jag väl ligga nervös inför nästa besök i januari ..

jaha bilden ovan som ni ser har engla orsakat själv ja hon har flyttat stolen från bordet klättrat upp och sen satt sig ner i den ??...dessa ungar hur lyckas dem .
så där ko mamma ut i köket och hittar henne.

hon har gjort en till duktig sak idag faktiskt ..byggt ett torn med 8 klossar ...stolt hahah..

men nej nu kallar kudden ..

bild på tornet nedan :

jobbat....

hello , idag har jag jobbat en lång dag så drygt ..
farmor har kidnappat min dotter så hon sover där i natt men det spela ej så stor roll då jag kom hem vid 22.00 och hon sover gott då och sen jobbar jag imorn vid 7 så jag träffar ej henne ändå.
dock ska jag jobba delad tur imorn så jag ska träffa svärföräldrarna nere på stranden i vejbystrand när jag slutar min del 1 av jobbet och ha det trevligt men dem och prinsessan + sambon såklart ...
jag hann komma hem ikväll så rev katten mig på handen så det börja blöda och nu ....kliiiar det !... fy på han minsann.

jaja godnatt på er alla !

sol och bad.

idag har det varit hooot ute =)..sol och bad.

vi åkte till vejbystrand och mötte upp svärföräldrarna och gick till stranden ..vovvarna var med och vi tvinga nakenhunden laban att bada som han annars hatar men ligga och steka i solen tills han håller på att svimma ska han =)..
jaja engla tyckte det var skit kul som vanligt och för ovanlighetens skull har hon än så länge inte blivit sjuk av det.
jag tror det handlar om att hennes immunförsvar är inte helt hundra så hon är mottaglig mot alla bakterier i vattnet .

igår var i ute hos svärfäldrarna hela dagen och sola och engla bada i pool i deras trädgård och så avsluta vi kvällen med att käka pizza...engla käka hur mkt som helst hahaha.

jaja nu kallar kudden och imorn blir det jobb..
ha det

bilder på sessi



engla snor våra skor hela tiden och så trippar hon runt haha...
engla hjläpte mamma att baka härromdagen men hon tyckte det var äkcligt att kladda och bara skrek men smaka gick fin fint !

min kväll och lite uppdate om prinsessan!

helloj.
jag är helt slut idag, jag har fått jobba röven av mig hahaha...svetten bara rann längs ryggen och pannan...helt sannslöst vad gamlingarna kan få en att springa...hahahaha
jaja idag har jag varit duktig och hunnit med en städning hemma och sen jobbat, fanns inte så mkt annat ändå för vädret var ju inte det bästa.
imorn jobbar jag kväll oxå fick byta för det fanns ingen med deligation sen är jag ledig onsdag och torsdag.
jag måtte min tösabit idag och fick henne till 81cm lång ...växer som hon ska minsann ...
jag pratar aldrig direkt om sånt här i bloggen ??..

iaf : engla är 16 månader och 3 veckor gammal , hon kan säga ca 30-35 ord...hon visar med kroppen,fingrarna och ljud vad hon vill, är enoooooormt bestämd och vet vad hon vill...hon somnar själv varje kväll och har gjort sen hon var typ 2 månader och har oxå sovit hela nätter sedan dess ...och ja hon vaknar aldrig förrän 09.00 och ibland inte förrän 10.30...hon äter och dricker allt själv .,otrligt harmonisk och trygg i sig själv....lite för trygg för hon kan gå fram till vem som helst och tror gott om alla och förlitar sig på andra människor. favorit leksakerna är böcker ! och djur av alla slag ...och sen är det musik och dans (de på dagis sa att dem aldrig sett en unge göra som hon och så liten ,hon dansar med hela kroppen och rör på rumpan och armarna och allt haha.)
hon leker helt självständigt och har alltid gjort ,hon brummar när hon kör sin bobby car eller sina plastbilar, härmar djur av olika slag , och leker låtsas lekar...
med andra ord är hon väldigt utveklad för sin ålder och allt bara springer ifrån oss vart tog min bebis vägen ??..

jaja nu kallar kudden..

sessans trehjuling

vi har köpt en trehjuling till sessan idag ,vi fick pengar av mormor så köpte vi den ..superbra och perfekt att slippa ha vagn överallt speciellt när man rastar hunden ;)...
så här ser den ut :

annars var det super mysigt att få träffa lilla veronica idag som hampus lilla kusinbarn heter och att äta middag med svärföräldrarna ..
 jaja nu ska jag se på 16 and pregnant (handlar just och 16 åringar som blir med barn )...
länk finns här : 16 and pregnant obs serien har 6 delar..

kram


flygmuseet.

hello, får blir ett kort inlägg då prinsessan sitter i mitt knä och kollar vad jag gör med hökögon .
jag har lång ledigt så skönt hihih,,varit ledig sen torsdags eftm till måndag efterm...gött.
igår var vi på flygmuseet och kolla läget  väldigt intressant .
idag ska vi hälsa på hampus kusin som fått bebbe och så ska vi äta middag med hampus föräldrar .
för övrigt tar man det lungt och njuter med sin familj och kollar film och sånt mys.
prinsessan håller på att få sin 13 tand eller kanske fler på g ??..hmm.
..ja happ men ha det bra alla..


p.s till syrran tröjan är köpt på halens.se värsta rea på den 119 kr nu ..
kramis