shopping

fick hem denna cardigan härromdagen...jag absolut älskar den.
och detta söta sommarlinne..tänkt till turkiet =)..najs

pics

 min prinsessa .
 så gulligt.

 trött tjej.

blandad kompott.

I lördags stod jag på jobbet och det bara small till i magen.....skiiiit ont kändes som mina äggstockar och livmoder skulle explodera...jag kunde nästan inte hålla mig från att gråta och var tvungen att lägga mig ner ...som tur är skulle jag precis gå på rast då så gick och vila en halvtimme men det gick ej över....
jag satt i vårt lilla rum ,fanns ändå inget att göra just då..jag fick fixa någon som kunde ge mediciner på eftermiddagen ...serverade middag med nöd och näppe sen gick jag till bussen hem och la mig och sov i 4 timmar ...skööönt.
sen mådde jag mkt bättre men jag det känns fortfarande ,blir lite orolig så ska nog boka tid till gyn.
jag var bjuden på ett underklädesparty på kvällen så jag ryckte upp mig och gick på det mellan typ 20-23..sen fick jag köra dem ner till stationen för de skulle till hbg..tyvärr inget för mig då jag skulle upp 05.30..
det var väldigt kul iaf och några nya vänner fick man i listan dessutom =).
min kära sambo låg hemma med 39 graders feber och sessan sov gott .
min sambos farfar gick bort i fredags så det har varit lite jobbigt för honom och hans familj..inget kul sånt ..tyvärr så var det väntat då de fick besked om att han hade canser i magen nyligen och han gick ner sig enormt på bara en vecka.
R.I.P .


mitt blåmärke

pallar ej skriva men kan dock medela er som tyckte att jag borde kolla upp mitt blåmärke som tydligen växt ännu mer *snyft* ...17x17 cm...att jag har pratat med sjukvården och jag behöver inte vara orolig !..
blåmärket kan se riktigt groteskt ut men det läker av sig själv.
ha det fint

fucking insane !!!!

jag bara måste haha så ni fattar hur ont det gör -en bild på mitt blåmärke ! :



jag tog och mäta det idag och tydligen så växer det fortfarande ???..fucking 17x15 cm stort...jag hoppas bara inte man kan få nån jävla blodpropp eller nått av det )=....

jaja annars har jag varit ledig idag skönt så det är första dagen jag känner mig bättre faktiskt.
min mormor var på besök och lämna lite presenter till engla ...jag får visa en annan dag...
men detta hade hon köpt för nån dag sedan :


och ett likadant i gult och orange ! så fint så..

ha det.

blandat.................

jag hitta mig en supersöt väska på tradera i äkta skinn och allt ...jag vann den för 76 kr och så frakt på det ;)...gött..

så här ser den ut :...den har måtten typ 20x16 ..perfekt.

vi festade ju i helgen här hemma först och det var riktigt kul faktiskt och sen drog man ner te stan och det tog ej lång tid innan idioten till sambo börja bråka jaja....
jag blev lite väl full och spydde haha..och när jag kom hem trillade jag i stentrappan så ja ...rätt öm och har blåmärken lite här och var =(.. jag slog i höften och jag har ett märke där som är 14x12 cm stort och är SVART !!!! ja jag är helt ärlig.
jag har dessutom gått och blivit rejält sjuk...tyå diarre och huvudvärk..mår allmänt illa och sen är jag öm i hela kroppen efter mitt fall så jag fick stanna hemma ifrån jobb idag.
min kära dotter fick vi hem igår med 40 graders feber...hon klarar verkligen inte av att vara på stranden så nej nu ger jag inga mer försök på det...usch ja så ingen sömn fick jag inatt minsann heller.
jaha nu ska min sambo slita av mitt löshår för jag är trött på det nu och det har blivit för tunt nu....hur ska jag kunna hålla mig utan att klippa va det ?..jag vill ha långt hår men varje gång tröttnar jag på att låta det växa så jag får köra på att sätta i nytt löshår snart igen.

just det idag har vi betalt in hela resan !!! woho det blir verkligen av....jag längtar...

ha det najs

ett inlägg hehe

usch vad kass jag blivit...men jag vill inte sitta och skriva när det fint väder...eller har jobbat för det finns så mkt annat man ska hinna..
jaja idag har jag och hampus varit och fått vår första spruta i vaccinationen innan turkiet (vi har ej rest sedan vi var typ 10-11 så vi har ju inte nått vacc i kroppen.) vi tar twinrix som är mot hepatit A och B och så ska vi ta för turistdiareè.
jag är grymt nålrädd men det kändes ju inte ?...fast efteråt kändes armen halvt förlammad haha.

sedan träffade jag karin en runda och vi stack till havet och bada med engla medans hampus hjälpe till hos hans farmor och farfar som precis flyttat...

jag är på jakt efter en väska som är liten med långt band som kan vara bra när man festar eller vid resa, något tips om vart jag kan hitta ?...förmodligen blir det en från tradera billigt och bra och så får jag den retrostil jag söker.. ..det är nog något mina läsar ej vet om mig, jag ÄLSKAR väskor ...det är kvinnligt och det kan beskriva hur en människa är som person..
personligen tröttnar jag sjukt fort på en väska och väljer därför att investera i en riktigt snygg och dyr skinnväska istället för att köpa 5 st på ett år för typ 400 st..konstigt nog tröttnar jag inte på väskan då ..hehe..


jaja jag avslutar med två bilder på engla :


jaha

kändes som det var längesen jag skrev ? hmm..
jaja jag har nästan precis kommir hem ifrån jobbet och nu sitter jag och väntar på att baby ska komma hem så ska vi dra ner i the city en stund ;)..det är nån sommar fest där tydligen... ja prinsessan ska oxå med ner, det är en lugn helg med jobb.

händer mkt i livet just nu...mestadels jobb men min andra tid får jag ge till min familj..

jo just det vill mest påpeka att när man helt plötsligt börjar jobba och har mkt för sig och man inte direkt har den tiden som innan att höra av sig till vänner eller bestämma träff.....ja då inser man vilken ens vänner är !!!!
nämner inga namn men vill mest bara säga att dem som anser sig vara mig vän kanske oxå ska insiativ att ta kontakt för jag är trött på att vara den som ALLTID gör det....

men dem som jag annars träffar regelbundet och pratar med givetvis gäller det inte er, ni vet att vi är vänner för alltid och jag älskar er =)..


ha en bra kväll

so long

gekås 3


fin tröja till mig och två par trosor.

2 fina nya tavlor till badrummet.

och en bild på sessan på stranden.

gekås 2


lite strumpor,string och klämmor.
strumpor,klämmor och byxor till engla.
hampus resväska...engla gilla den med =)

gekås



skidstället fick engla av mia ..så himla fint.
väskan fick engla va farmor och farfar som är perfekt dagisväska.
hampus fick linne och jag bikini och engla en ny badtermometer.


p.s det kommer fler bilder i nytt inlägg.

ny design ...

vad tycker ni om min nya bloggdesign ?, jag är verkligen super nöjd och vill tacka marlene för att hon hjälpt mig att fixa en design ! tack tack tack....

 en bild på min buse när hon bada i fredags =)

hmmm vad ska detta heta ?

hej hej, det blev en lång och jobbig helg då engla fick solsting =(..40 graders feber ...så himla synd om henne i den värmen så för en gång skull kan jag säga att jag tycker det är skönt idag för hennes skull utan sol !...hon åt ju heller inget på hela helgen men drack som tur var ..
jaja igår var vi på gekås, igentligen skulle engla ej med men det var bättre hon var med mamma och pappa än att bli passad...dessutom var det superskönt i varuhuset då där var jätte svalt och hennes feber var ju lite lägre då.
hon sov så sött i kundvagnen rak lång =).
jaja vi köpte oss en resväska och en bikini och lite annat smått och gott, dock inte en massa då vi behöver spara pengar.
idag har vi bokat tid för vaccination innan resan och tid till läkare och så ,eftersom jag har massa mediciner och sånt.
vi har också betalt handpenningen idag så nu känns det som verkligheten närmar sig.
hampus fick sitt pass i veckan oxå.
jaha jag lägger ut bilder på sakerna sen...

peace


stort grattis till pojken Angelica och henke och storasyster novella.

TÄVLING

http://lisenis.blogg.se/2009/june/tavling.html?_tmp=1500aaa2f51a205b2352d05d620ff2e801bf3dd1

vill du vara med och tävla så tryck på länken .

det avser ett halsband som bilden visar, du får givetvis välja text själv.


dreams of pearl


TURKIET- Alanya here we gome ;).

ja precis som texten lyder så kan jag nu avslöja att vi bokat en resa till turkiet den 2 september.
vi blir borta 1 vecka och prinsessan engla ska vara hos farmor och farfar .
vilket betyder att jag och hampus ska verkligen ta hand om varandra ,festa nått sanslöst och göra massa skoj.
dessutom är den 2 september hampus 20 årsdag så det kommer ju bli den bästa 20 årspresent man kan få .
jaha jag lovar att hålla er uppdaterade om läget.
så därför håller vi igen på allt så vi kan spara spara spara för man vill ha så mkt där nere.


bilder på hotellet och så kommer sen då allt bara hänger sig .
 
fy fan vilken värme det är, jag sitter här och har öppet överallt .....svetten rinner så det kommer bli till stranden idag.
jag är ju som sakt ledig idag,lördag och söndag ....gött.

förresten är det någon som vet vart man kan hitta en sånn reselista ?..på allt man ska ha med sig som man kan kryssa av...hade vatt smart fan.

bilder 4



trosorna fick vi av gammelmormor.
hampus är på väg ut men väntar på oss.
bilden är tagen från vår balkong, det är vår gård.

bilder 3



engla fick ta ett dopp på balkongen och ja....hon skvätte massor hahahah.
jag känner att jag har börjat få lite färg iaf ;).

bilder 2

 alla sakerna av gammelmormor

bilder 1

jag kommer lägga ut några olika slumpmässiga inlägg med bilder över vad vi köpte /fick av gammel mormor  och annat...efter som den hänger sig efter 3-4 bilder hela tiden så finns det inget annat sätt.

dessa fina ifrån gammel mormor
min jobbtunika..
nya linnet

.............

jag är rätt pisst på blogg.se då man lagt in 3-4 bilder i sina inlägg så hänger det sig.
jag har försökt ungefär 10 grr?...hm
jaja,det får bli nån bild i taget.

idag har jag jobbat och sen tog vi oss ett dopp i havet, det blev englas första dopp för i år och hon gilla det massa...dock fega hon först lilla fisen...försöker mig på en bild :
 sista bilden är idag när hon busa hemma med sett i pannan =).
 cee ya